2 μοναδικές προτάσεις για ξεχωριστά πρωτοχρονιάτικα δώρα! Παράγγειλε τώρα online!
ΘΗΣΑΥΡΟΣ
Επιτραπέζιο παιχνίδι χριστιανικών γνώσεων
ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
• 1.800 ερωτήσεις & απαντήσεις από την Παλαιά Διαθήκη, τις Πράξεις των Αποστόλων, τη ζωή του Χριστού και των Αγίων, τις παραβολές και τα θαύματα!
• Ένα μοναδικό βοήθημα για εκπαιδευτικούς, κατηχητές και γονείς!
• Για 2 έως 6 παίκτες ή και ομάδες, ηλικίας από 10 έως 99 ετών!
• Το καλύτερο ΔΩΡΟ για τις γιορτές!
Eλάτε να μάθουμε τη ζωή, την ιστορία και την παράδοση της Εκκλησίας μας, παίζοντας!
ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 32 26 343
1922 – 2022 | 100 χρόνια – Μικρασίας μνήμες
Σμύρνη, Αττάλεια, Πέργαμος, Αϊβαλί… τόποι αγαπημένοι, που ζήσανε οι πρόγονοί μας.
Τους κρατάμε φυλαχτό, πορευόμαστε με το τραύμα του ’22. Κι αν δεν κλείνει η πληγή, μας προτρέπει να γίνουμε σοφώτεροι, να αναστοχαστούμε… Οι λαοί οφείλουν να θυμούνται. Η μνήμη σμιλεύει την ταυτότητα, μακριά από τη μισαλλοδοξία κι ανοίγει νέους δρόμους.
Τιμώντας και αυτή την επέτειο ετοιμάσαμε μια συλλεκτική κασετίνα με 3 μοναδικές εκδόσεις και ένα υπέροχο cd… για ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!
1. ΣΜΥΡΝΗ, ΠΟΛΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ. Ημερήσιο ημερολόγιο 2022, αφιερωμένο στη Μικρασία και στον περίφημο πολιτισμό της Σμύρνης.
2. TO XAMENO TAIΡΙ – Μυθιστόρημα του Διονύση Λεϊμονή. Το χαμένο ταίρι κρατά στη ζωή τη γιαγιά Δέσποινα. Αυτό δεν το ανταλλάσσει με όλα τα πλούτη Δύσης και Ανατολής. Κι αν φύγει από τη ζωή, υπάρχει η συνέχειά της για το ιερό καθήκον. Δε στέρεψαν οι ελπίδες.
3. ΛΑΪΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ. Ανθολογία λαϊκών παραμυθιών της Μικρασίας με την επιμέλεια της Νίτσας Παραρά-Ευτυχίδου. Το μικρασιατικό παραμύθι έχει κι αυτό τη θέση του στην προσπάθειά μας να διασώσουμε ό,τι μπορούμε από τις κάποτε ελληνικές πατρίδες της Ανατολής.
4. ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΛΥΘΡΟΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (CD). Τραγούδια του σεβντά με τον πρωτοψάλτη Γεώργιο Επ. Χατζηχρόνογλου. Τα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως λέει κι ο Παλαμάς είναι ελληνικά, με μακρόσυρτα και λυπητερά στοιχεία, αλλά με μια πίστη και εμμονή, που μόνο στην αντιστασιακή παράδοση και λαϊκή τέχνη εμφανίζονται. Με αυτά τα τραγούδια αντιτάσσεται στη βαρβαρότητα η ανθρωπιά, οι ελληνικές και βυζαντινές παραδόσεις, η Ιωνία και το ελληνικό Αιγαίο.
1922 – 2022 | 100 χρόνια – Μικρασίας μνήμες1922 – 2022 | 100 χρόνια – Μικρασίας μνήμες
Σμύρνη, Αττάλεια, Πέργαμος, Αϊβαλί… τόποι αγαπημένοι, που ζήσανε οι πρόγονοί μας.
Τους κρατάμε φυλαχτό, πορευόμαστε με το τραύμα του ’22. Κι αν δεν κλείνει η πληγή, μας προτρέπει να γίνουμε σοφώτεροι, να αναστοχαστούμε… Οι λαοί οφείλουν να θυμούνται. Η μνήμη σμιλεύει την ταυτότητα, μακριά από τη μισαλλοδοξία κι ανοίγει νέους δρόμους.
Τιμώντας και αυτή την επέτειο ετοιμάσαμε μια συλλεκτική κασετίνα με 3 μοναδικές εκδόσεις και ένα υπέροχο cd… για ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!
1. |
ΣΜΥΡΝΗ, ΠΟΛΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ. Ημερήσιο ημερολόγιο 2022, αφιερωμένο στη Μικρασία και στον περίφημο πολιτισμό της Σμύρνης. | |
2. |
TO XAMENO TAIΡΙ – Μυθιστόρημα του Διονύση Λεϊμονή. Το χαμένο ταίρι κρατά στη ζωή τη γιαγιά Δέσποινα. Αυτό δεν το ανταλλάσσει με όλα τα πλούτη Δύσης και Ανατολής. Κι αν φύγει από τη ζωή, υπάρχει η συνέχειά της για το ιερό καθήκον. Δε στέρεψαν οι ελπίδες. | |
3. |
ΛΑΪΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ. Ανθολογία λαϊκών παραμυθιών της Μικρασίας με τήν επιμέλεια της Νίτσας Παραρά-Ευτυχίδου. Το μικρασιατικό παραμύθι έχει κι αυτό τη θέση του στην προσπάθειά μας να διασώσουμε ό,τι μπορούμε από τις κάποτε ελληνικές πατρίδες της Ανατολής. | |
4. |
ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΛΥΘΡΟΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (CD). Τραγούδια του σεβντά με τον πρωτοψάλτη Γεώργιο Επ. Χατζηχρόνογλου. Τα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως λέει κι ο Παλαμάς είναι ελληνικά, με μακρόσυρτα και λυπητερά στοιχεία, αλλά με μια πίστη και εμμονή, που μόνο στήν αντιστασιακή παράδοση και λαϊκή τέχνη εμφανίζονται. Με αυτά τα τραγούδια αντιτάσσεται στη βαρβαρότητα η ανθρωπιά, οἱελληνικέςκαιβυζαντινέςπαραδόσεις, ηΙωνία και το ελληνικό Αιγαίο. |