facebook twitter youtube googleplus
on/off

ΜπαρμπάτιΆρθρα: Μπαρμπάτι

Barbati (1)
Το Μπαρμπάτι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Κέρκυρας. Είναι μια περιοχή γεμάτη ζωή  και διακρίνεται από πλούσια φυσική ομορφιά ενός γραφικού ελληνικού τοπίου με θέα το Iόνιο Πέλαγος.

 

\

 

Πού ακριβώς είναι το Μπαρμπάτι; 

Το Μπαρμπάτι βρίσκεται στη γραφική βορειοανατολική ακτή, μόλις 20 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Το χωριό βρίσκεται στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Κέρκυρας, Παντοκράτορα.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το Μπαρμπάτι; 

Το Μπαρμπάτι είναι το χωριό των αντιθέσεων, καθώς προσελκύει άτομα όλων των ηλικιών, που αγαπούν την ηρεμία καθώς και ανθρώπων που αγαπούν την έντονη ζωή, ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

 

 

mparmpati-kerkyra-barbati-13-fb43

 

Πως είναι η παραλία στο Μπαρμπάτι;

Η παραλία είναι μεγάλη (1 μίλι) με βότσαλο, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής κοινότητας, ιδανική για ψαροντούφεκο. Υπάρχουν επίσης ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση.

 

 

 

Παροχές

Το Μπαρμπάτι είναι μια ζωντανή περιοχή, που προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός  ιδανικού προορισμού διακοπών: πολλά μπαρ, ταβέρνες, τουριστικά καταστήματα και μινι μάρκετ. Επίσης μπορείτε να διασκεδάσετε με θαλάσσια σπορ στην παραλία.

 

 

Χώροι στάθμευσης 

Υπάρχουν χώροι στάθμευσης γύρω από το χωριό.

 

 

Συγκοινωνία

Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με το υπεραστικό λεωφορείο. Μπορείτε είτε να κατευθυνθείτε προς την ανατολική ακτή με τελικό προορισμό την πόλη της Κέρκυρας ή προς βορειοανατολική που καταλήγει στην ειδυλλιακή παραλία Καλάμι, το λιμάνι του Αγίου Στεφάνου και της Κασσιόπης. Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να εξερευνήσετε τα γραφικά χωριά και τις ειδυλλιακές παραλίες της γύρω περιοχής.

 

 

 

Πηγή: http://www.kalamicorfu.com/

Γράψτε το σχόλιό σας.