facebook twitter youtube googleplus
on/off

Δ. ΛαρισαίωνΆρθρα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ || ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021

 unsubscribe

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ | Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2016

 

ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021

Σήμερα, στην Αθήνα, δεκαμελής ομάδα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης κ. Απόστολο Καλογιάννη, παρουσίασε την πρόταση της Λάρισας, για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, στην Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείται από δέκα εκπρόσωπους των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και δύο εμπειρογνώμονες που όρισε το Υπουργείο Πολιτισμού.

Τα μέλη της ομάδας παρουσίασαν την πρόταση για 30 λεπτά και ενημέρωσαν την επιτροπή για την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε επίπεδο οργάνωσης, κινητοποίησης και προώθησης τοπικών και διακρατικών συνεργασιών. Στη συνέχεια, για 45 λεπτά, απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων που έθεσε η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων και παρείχαν διευκρινήσεις επί συγκεκριμένων σημείων της πρότασης.

Μετά την παρουσίαση, ο Δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε σχετικά:

«Στις 30 Νοεμβρίου καταθέσαμε μία πρόταση αντάξια του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης όπως τη φαντάστηκαν και τη συν-διαμόρφωσαν οι φορείς και οι πολίτες της Λάρισας. Σήμερα υποστηρίξαμε αυτή την πρόταση και μεταφέραμε στην Επιτροπή Αξιολόγησης την αίσθηση σκοπού, την αυτοπεποίθηση, τον ενθουσιασμό και τελικά τη βεβαιότητα ότι η Λάρισα μπορεί να υλοποιήσει ένα πολιτιστικό έργο με ευρωπαϊκή σημασία και απήχηση. Είμαστε αισιόδοξοι.»

Στην ομάδα παρουσίασης / υποστήριξης της πρότασης της Λάρισας, συμμετείχαν επίσης: ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών κ. Πάνος Σάπκας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Γιώργος Δαμ. Βουλγαράκης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Γιώργος Σάρλης, η Διευθύντρια Δημιουργικού, Επικοινωνίας & Ψηφιακού Περιεχομένου κα. Όλγα Σταυροπούλου, ο Συντονιστής του Έργου, κ. Χάρης Τσίτουρας, το μέλος της Επιτροπής Καλλιτεχνικού Προγράμματος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κοινού κ. Κώστας Λαμπρούλης, η Εκπρόσωπος της Ελασσόνας στη Διαπεριφερειακή Επιτροπή Διασύνδεσης κα. Ευαγγελία Ράπτου, ο Υπεύθυνος Έρευνας – Τεκμηρίωσης κ. Δημήτρης Ζαφειριάδης και ο Υπεύθυνος Σύνταξης – Περιεχομένου, κ. Κυριάκος Λίγκας.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, ώρα 17:30, με συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Πολιτισμού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑ!

 

 

<<ΤΕΛΟΣ>>

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2016 // Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Υποψηφιότητας και τον κ. Χάρη Τσίτουρα tsitouras@larissa2021.eu

Γραφείο Υποψηφιότητας 

Λάρισα Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Μύλος του Παππά, Γεωργιάδου 53, Λάρισα

Ε. info@larissa2021.eu

T. 2410537110 // 2410530083

S: www.larissa2021.eu

larissalogo

 

 

 

Ο τρόπος διαχείρισης προσωπικών δεδομένων από το Γραφείο Υποψηφιότητας Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι σύμφωνος με το άρθρο 11 του ν. 3471/2006. Η παρούσα επικοινωνία γίνεται καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποσκοπεί την απευθείας πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών. Το Γραφείο Υποψηφιότητας Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης σας εγγυάται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο κ.α.) δεν θα γνωστοποιηθούν ή πωληθούν προς τρίτους, εκτός της περίπτωσης στην οποία η εταιρεία επιτάσσεται να παρέχει προσωπικά στοιχεία λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Υποψηφιότητας Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης: Γεωργιάδου 53, Λάρισα – 2410530083 – info@larissa2021.eu.

 

Σε περίπτωση που δε θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση και πληροφόρηση (δελτία τύπου, newsletterse-zines, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, κλπ.) σχετικά με την υποψηφιότητα της Λάρισας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, στείλτε μας ένα κενό email με θέμα «UNSUBSCRIBE» στο info@larissa2021.eu.

unsubscribe

Γράψτε το σχόλιό σας.