facebook twitter youtube googleplus
on/off

Άγιος ΣώστηςΆρθρα: Άγιος Σώστης

imagesΟ Άγιος Σώστης είναι μια παραθαλάσσια περιοχή που βρίσκεται εντός του κόλπου του Λαγανά. Απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τον Λαγανά και 13 χιλιόμετρα από την Χώρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει έντονη τουριστική κίνηση. Μπορείτε να κάνετε ήσυχες διακοπές στο μέρος αυτό ενώ έχετε ακριβώς δίπλα σας την επιλογή της διασκέδασης. Ο Άγιος Σώστης διαθέτει και μπαράκια κατά μήκος του παραλιακού δρόμου.
Στο Άγιο Σώστη θα βρείτε για την διαμονή σας ,ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και επιπλωμένα διαμερίσματα, ακόμα και camping. Είναι εύκολη η μετακίνηση καθώς υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια ΚΤΕΛ και εταιρίες με ενοικιαζόμενα μέσα, όπως αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα.
Η περιοχή διαθέτει ταβέρνες και εστιατόρια. Μερικές από τις ταβέρνες οργανώνουν και ελληνικές βραδιές με τοπικά φαγητά, ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.
Η παραλία του Αγίου Σώστη, είναι αμμώδης με καταγάλανα, ζεστά και ρηχά νερά. Είναι οργανωμένη, διαθέτει ομπρέλες , ξαπλώστρες και πάρκινγ. Εκεί θα βρείτε βάρκες me γυάλινο πάτωμα , που μπορείτε να με αυτά να επισκεφτείτε το Μαραθονήσι και ίσως θαυμάσετε την χελώνα Caretta-Caretta να κολυμπά κάτω από τα πόδια σας.

Γράψτε το σχόλιό σας.