ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ
Αγαπητοί χοροδιδάσκαλοι και μέλη χορευτικών συγκροτημάτων,
Μετά την πρώτη πανελλήνια συνάντηση Δασκάλων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2023 στην Κατερίνη, κρίθηκε αναγκαία η ανανέωση των συναντήσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Με σκοπό την δυνατότητα διαλόγου για διάφορα θέματα που αφορούν τον ελληνικό παραδοσιακό χορό. Η πρόταση του συντονιστή της συνάντησης κ. Γκιτέρσου Κωνσταντίνου, να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Ζίτσας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Σας ενημερώνουμε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου της κοινωφελούς επιχείρησης πριν την έναρξη της 2ης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 11:00-13:00. Το θέμα της συνάντησης θα είναι: «Οι παραστάσεις των χορευτικών συγκροτημάτων. Διατήρηση αυθεντικών στοιχείων παραδοσιακού χορού εις το διηνεκές και μόνο ή ενσωμάτωση και νέων δεδομένων;». Όλοι μαζί οι δάσκαλοι και τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων (πρόεδρος, γραμματέας) για ένα δίωρο μπορούμε να συμμετέχουμε σε ένα χαλαρό διάλογο όπου ο καθένας θα μπορέσει να καταθέσει την γνώμη του.
Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την 14η Ιουνίου. Πληροφορίες στο 6937007191 & gitersoskon@gmail.com κύριο Γκιτέρσο Κωσταντίνο.
Καλή αντάμωση!!!