facebook twitter youtube googleplus
on/off

ΘεσσαλίαΕκδηλώσεις: Ευχαριστίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς

Η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς,  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Συνεταιρισμό Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣΓΗ  για την ευγενική τους  προσφορά  των 100 κιλών αλεύρι για τις ανάγκες των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου . Στην παραλαβή παρευρέθη η κοινωνική λειτουργός του Βοήθεια στο Σπίτι Γογουροπούλου Στυλιανή , η οποία ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του ΘΕΣΓΗ  τονίζοντας πως η  χειρονομία τους  είναι αξιέπαινη, καθώς σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε αποτελεί ένα παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και στήριξης της τοπικής κοινωνίας.

Να επισημάνουμε , πως όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια , μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Αγιάς στο τηλ. 2494350115 και στα κατά τόπους γραφεία των Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Αγιάς.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων , το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς , πραγματοποίησε διανομή τροφίμων στους  δικαιούχους συνδημότες μας. Διανεμήθηκαν 136 πακέτα με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και από ένα πακέτο μελομακάρονα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Δήμο Αγιάς και εξυπηρετεί 136 που αντιστοιχούν σε πλέον των 355 συνανθρώπων μας, υποστηρίζοντάς τους με προϊόντα βασικής διατροφής, είδη προσωπικής υγιεινής  καθώς και είδη ένδυσης και  υπόδησης.

Η διανομή ολοκληρώθηκε επιτυχώς από το προσωπικό της υπηρεσίας Βοήθειας στο Σπίτι των  Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου  Αγιάς.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία.

2

1

Γράψτε το σχόλιό σας.