facebook twitter youtube googleplus
on/off

ΑττικήΆρθρα: To Days of Art in Greece προτείνει: Μ. Χάρος και άλλες νέες εκθέσεις!

 days of art in Greece

Days of Art in Greece
Καρνεάδου 44, 10676, Αθήνα
Τηλ./fax: 210 7291260
www.daysart.gr
info@daysart.gr

Αθήνα 04/3/2016

Days of Art in Greece | Τεύχος #3
book2.2
  • «Μια περιήγηση στον κόσμο των περιηγητών» στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο –“A tour of the world of travelers” at the National Archaeological Museum
  • Η Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα – The American School of Classical Studies at Athens
  • «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών» στο Μουσείο Ακρόπολης – “Samothrace. The Mysteries of the Great Gods” at the Acropolis Museum
  • Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας «Λίλιαν Βουδούρη» – Mikis Theodorakis archive in the “Lilian Voudouri” Music Library of Greece
  • Αφιέρωμα: «Ψηφιακός Πολιτισμός»: η τεχνολογία στην υπηρεσία της κουλτούρας – Feature: “Digital Culture”: Technology in the service of culture
  • Η αναγέννηση του ελληνορθόδοξου ναού του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» – The rebirth of the Greek Orthodox church of St. Nicholas at “Ground Zero”
  • Καλλιτεχνική πραγματικότητα: Οι Φορείς προτείνουν -  Artistic reality: Organizations propose
  • Ημέρες Ανάγνωσης – Reading Days

Μ. Χάρος και άλλες νέες εκθέσεις

manolh xarouAτομική έκθεση του Μανώλη Χάρου στο χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ
Η πρωτοτυπία της έκθεσης έγκειται στο ότι ο Μανώλης Χάρος ένας από τους σημαντικούς εκπροσώπους της γενιάς του, παρόλο ότι ασχολείται με την χαρακτική από το πρώτο έτος των σπουδών του μέχρι σήμερα κάνοντας όλα τα είδη της παραδοσιακής χαρακτικής, έχει εκθέσει ελάχιστες φορές σύνολο της χαρακτικής του εργασίας.

    Περισσότερα

amalia zoglopitouΈκθεση ζωγραφικής Αμαλίας Ζογλοπίτου στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών

Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αμαλίας Ζογλοπίτου. Στην έκθεση θα παρουσιασθούν 13 έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων -λάδι σε μουσαμά. Ο θεματικός άξονας της έκθεσης εστιάζει στο αστικό τοπίο και στη σχέση του ανθρώπου με αυτό.  Στα έργα της είναι έκδηλη η μετατροπή της  αστικής τοπιογραφίας σε ζοφερή κοινωνική γεωγραφία της πόλης.

    Περισσότερα

atitlo“Άτιτλο” – Έκθεση της Ηλιοδώρας Μαργέλλου στην a.antonopoulou.art
“Τα έργα της Ηλιοδώρας Μαργέλλου αποτελούνται από έναν ορατό σκελετό και μια πλεκτή επιφάνεια. Είναι τρισδιάστατα, παρουσιάζουν μια αρνητική και μια θετική όψη και είναι ιδιαζόντως ζωηρόχρωμα.
Από μορφικής άποψης,  αυτά τα έργα σηματοδοτούν ένα δαιδαλώδες και οργανικό μονοπάτι εσωτερικής περιπλάνησης  μια πολύχρωμη έκρηξη νημάτων και καλωδίων. Είναι φιλοτεχνημένα από ετερόκλιτα υλικά, που συμπαραδηλώνουν τον οικιακό χώρο και τις ανάγκες του νοικοκυριού, όπως η κλωστή, το κορδόνι παπουτσιών, το ύφασμα, το σύρμα. Εκφράζουν ένταση, τάνυσμα και, με τις στοιχειακές τους ιδιότητες, μια θαυμαστή μορφική συνοχή….”

 

Περισσότερα

Days of Art in Greece Εκδοτική & Δημιουργική Εταιρεία. Καρνεάδου 44, 10676, Αθήνα Τηλ./fax: 210 7291260

Το μήνυμα εστάλη από την Days of Art in Greece στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@520greeks.com.
Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα πατήστε εδώ.
H Days of Art in Greece δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.daysart.gr και στο παρόν newsletter, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Copyright © 2012 www.daysart.gr | Days of Art in Greece

Γράψτε το σχόλιό σας.